aeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google zaten bununla ilgili değişik ve alternatif birşey daha çıkardı. google real time diye birşey. gerçek zamanlı aramaymış belki popüler hale gelirse web site yapanlar bunun üzerine yoğunlaşabilir. ve yeni site sahipleri burada daha iyi işler çıkarabilirler(kaliteli içerik sundukları sürece) şuan ben kullanıyorum ve çok etkili şekilde faydasını görüyorum
Bunu Türk kullanıcısına öğretmedikten sonra istediğin kadar orda iyi ol netice değişmez. Daha öncedende yazdım gene yazayım Türk internet kullanıcılarının %80 lik kısmı interneti sadece googledan ibaret sanıyorlar, "internet googledan ibaret değil" mantığını onların beynine yerleştirebilirsek belki iş yapar.

Kullanıcı browsera basıpda karşısında Google Türkiye yazısını görmediğinde, internettinin olmadığını düşünerek müşteri hizmetlerini arıyor, maalesefki bu böyle :/

Googleı google yapan kullanıcılarıdır, eğer siz Belli bir kitleyi farklı bir arama motoruna yönlendirriseniz artık orayı kullanırlar, bunun en basit örneği bariz bir şekilde ortadadır, uzak doğuluların genelinin yahoo serach kullanması, msn yerine hala yahoo messenger tercih ediyor olması, ayrıca baidu.com u da unutmamak gerekli, dünyanın en çok kullanılan arama motorudur kendisi