ugur_ben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem mantıklı, ziyaretler farklı ip'den organik olarak geliyor...
Detaylarını okumadım ama gördüğüm kadarı ile sistemin zaafları şunlar, yanılıyorsam düzeltin...

Her bir kullanıcı kredi kazan'a günde kac kere basabilcek bu konuda bi sınırlama yok mu? Yok ise siyelim üye olan 200 kullanıcı var..Google raporlarında adamların bunu farketme olasılığı var...Bakçaklarki bu siteye her gun aynı bölge grubuna ait IP adreslerinden ziyaretçi geliyor...Kullanıcı sayısı nekadar az olursa riskte o oranda artar...
Bir diğer nokta site browserda acildiktan sonra 30sn bekleme süresi sabit mi? Bu süre değişken olmalı..diyelim bu programa üye olan bir kişinin normal 200 hiti var, 200 hit de bu programdan geliyo diyelim, ziyaretçi sayılarının yarısının sitede gecirdiği süre hep 30 saniye olur mu Demek istediğim Google tarafında böle garip durumları analiz eden ajan programlar vardır muhtemelen...Manuel kontrolü tetikleyecek küçük programlar...

Amacım zaaf bulmak değil, programı gelistirmenize yardımcı olmak, kaldıki belkide bu söyelenenler için önlemleriniz alınmıştır bile...

Ek olarak kullandığınız browser control'ün agent değerini sürekli değiştirerek set edin derim...sabit olmasın..Gercek organik hit'e ulasmak için bir kac sey daha yapılabilir belki..Detaylıca analiz etmek lazim yazılımı..
Tabiki bulun zaafını programın ama aynen bu şekil açıklayıcı olsun. Bilmediğimiz yanı varsa bilir onu uygularız...

Maksatımızda işi özünde yapmak benim araştırmama göre bu tür hit olayı mak 30 sn idi bende 30 sn yapmıştım ama şuanki sistemde 1 dk oldu. 30 sn olayını 1 dk ya çıkardık zaten.