toz66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhaba,

Web sektöründe birçok sitemiz var, farklı hizmetler sunuyoruz; içerik konusu başta olmak üzere farklı konularda çalışacak arkadaş ya da arkadaşlarımız gerekiyor..

Özellikle Aylık maaşla çalışacak eleman aranıyor diye belirttim, çünkü konunun ciddiyetinin kavranılmasını istiyorum...

Günde 11-12 saat bilgisayar başında olmalısınız (Sabah 9 akşam 8)
Özgün Makale Yazabilmelisiniz (içerik üretkenliğiniz olmalı)
Klavye mouse vs hızlı kullanmalısınız, farklı sitelerimizde farklı taktikleri uygulayacağız.
Web sitesi geliştirmek nedir, social bookmark nedir, seo nedir az çok bilginiz olmalı...

Bir sistemimiz var; optimize ederek daha sağlam bir sistem oturtmak için çalışıyoruz ve bu yüzden aylık maaşlı editöre ihtiyacımız var sonuçta...

150+ kelimelik bir makaleyi ortalama 10 dakikada çıkarmanız gerekiyor, fakat 15 dakika olarak düşünüyorum ben...

Bunun haricinde social bookmark ekleme + siteye yorum girme + sitelerin taslaklarını düzenleme vs gibi şeyler de yapacaksınız....

İşiniz içerik üretmek üzerine olacak yani.. Evinizde kahvenizi yudumlayarak iş yapın, ama işi yapın... İş saatleri konusunda kesinlikle aksama istemiyorum.. Başlangıçta 11-12 saat nette olmanız gerekiyor.. Zamanla sistemimiz oturduğunda günde 8-9 saat çalışsanız bile aynı ücreti alacaksınız...

Anlaşacağımız kişiyle telefonda da görüşülecektir.. ilk 2 ay için iş garantisi veriyorum sorun çıkmadığı sürece.. Ölüp de kalmazsak 2 aylık çalışma garantimiz var..

Ödenilecek olan maaş aylık 750+ TL dir.. Çalışmaya göre rakam artabilir, ilk 2 ay işin devamlılığı açısından çok önemli...

İş için daha önce yaptığınız şeylere dair referans bekliyorum pm olarak.. Başvurular 2 gün içinde değerlendirilecektir...
maaaş ne veriyorsunuz hocam ssk da varmı