ParentaL MESSENGER KONUŞMALARIMIZI KOYAR MISIN? HERKES BİLSİN NE KONUŞTUKLARIMIZI. Ben rusçayı biliyorum ancak sen benim rusça bilmediğimi kanıtlayamazsan öbür dünyada iki elim yakanda! Ben yalan konuşmam Allah'dan utanırım, insanlara saygısızlık yapmam, insanların yanlış şeylerini ört pas ederim "ya o yanlış şey bende varsa" diye! Orada yazman ile bir şey olmaz. Ayrıca seni Allah'a havale ediyorum, nasıl bilirsen öyle yap. Nasıl inanıyorsan yaz!
---
GrupSoft Ben hiç bir yerde şu kadar param var demedim, ben şu kadar param var demeye "utanırım". Çünkü: ben gururluyum, şerefliyim. Benim ne kadar param olduğunu sizleri ilgilendirmez.
Ben buraya sabah akşam girerim, boş vakitlerimi burada değerlendiririm. Bunda yanlış bir şey yok. Yeni bilgiler öğrenmek, insanlardan bilgi almak yanlış bir şeyse ben bu YANLIŞA VARIM!
Bundan kelli benim arkamdan benim hakkımda ne konuşursanız konuşun ancak konuştuklarınız yalansa iki elim yakanızdadır bilesiniz!
----------------------------------
Ayrıca konunun başlığını görüp "
Ağaoğlu ataşehir daire alacağım yardım bekliyorum?" sizlerden para yardımı beklediğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Ben sizin paranıza muhtaç değilim şükürler olsun, ben bir tek Allah'ın yardımına muhtacım. Bunu söylememin sebebi para yardımı mı istiyorsun diye söyleyenler oldu.
Moderator kardeşim konuyu kilitlemeni rica ediyorum. (bir konu açtık burnumuzdan getirdiniz)
La bir kesele.
Smfgrup'da yetkiliyken, Sunucu parası topluyorduk 80 lira vereçeğim Emir dedin, PTT yatırdım dedin. Gitti Onurcan para olmadığını anlayınca,
Abi utanıyorum para yatıracak durumum yok deyip Forumdan kaçan senmiydin değilmiydin...
Senin iki elin yakamda olsa ne olur olmasa ne olur ? Vereyim Telefonumu özelden iste..