bykarizma07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun bende düşünüyorum e72 almayı dokunmtaik almayı düşünüyordum esasında ama e72 daha karizmatik geliyor. intette sörf nasıl acaba onu merak ediyorum.
Bende dokunmatik mi yoksa klavyeli bir telefon mu alıyım diye kararsız kalmıştım. Gittim telefon standına baktım, birsürü değişik model ve markaların dokunmatik modellerini yanyana koymuşlar, hepsi birbirine benziyor, diktörtgen şeklinde büyük bir ekran ve altta 2 tane yes-no tuşu. Sonra birde dokunmatik telefonların yanında duran e72 'ye baktım, e72 şekli ve görünümüyle dokunmatik ekran telefonların hepsinden daha farklı duruyordu. Daha şık bir telefon. Dokunmatik ekran telefonlar hep klasik aynı tip telefonlar, telefon hangi marka yada hangi model olursa olsun dokunmatik ekranlar hep birbirine benziyor.

İnternette surf yapmak gayet rahat. E72 'nin ortasındaki büyük kare tuş dokunmatik. Yani internette surf yaparken yine o büyük dokunmatik tuşu kullanabilirsiniz.

olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nokia 5800 nasıl arkadaşlar kullananız varmı?
5800 işlemcisi düşük olduğu için yavaş bir telefon. İnternette yorumlara bakabilirsin, 5800 'dan çok şikayetçi var. Telefon alırken işlemci ve ramlere mutlaka bakın. Önemli bir faktör..