teknoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nokia E72 'nin artıları ve eksileri şunlar :

Artıları :
+ İşlemcisinin iyi olmasından dolayı telefon hızlı, 128 MB RAM de çabası.
+ Telefon kalınlık yönünden ince bir telefon, cebinize koyduğunuzda rahatsız hissetmiyorsunuz.
+ 5 mp kamerası güzel ve net çekiyor.
+ Eğer parmaklarınız büyükse telefonu ilk kullanırken klavyede bir tuşa basarken yanlışlıkla iki tuşa basabiliyorsunuz, ama kullandıkça eliniz alışıyor klavyeye. Ve klavyeye eliniz alıştıktan sonra hiç bir telefonda yazamayacağınız kadar hızlı mesaj yazabilirsiniz.
+ Wireless 'i hızlı ve iyi çekiyor. Örneğin laptobum bir wireless ağı 2 sinyal çekiyor, e72 'de 2 sinyal çekiyor. Yani wireless sinyal gücü laptopunkiyle aynı.
+ Navigasyon sistemi var ve internet üzerinden haritayı ücretsiz güncelleyebiliyorsunuz.
+ Telefonda Office uygulaması ve Pdf dosyalarını açmak için Adobe Reader var.
+ Şık duruyor.

Eksileri :
- Video çektiğinizde zoom yaparken videonun zoom yaptığınız bölümünde hafif donmalar oluyor. Ama zoom yapmadan çekerseniz hiç bir sorun yok, zoom yaparken ve özellikle zoom yaptığınız zaman kamerayı hareket ettirirseniz hafif donmalar oluyor videoda.
- E72 ile beraber e series telefon kılıfıda veriliyor.Telefonu kılıfına sokarken bir sorun yok ama kılıftan çıkarırken tam bir işkence , biraz zor çıkıyor telefon kılıftan. Ama kullandıkça kılıf esner diye düşünüyorum.
hayırlı olsun bende düşünüyorum e72 almayı dokunmtaik almayı düşünüyordum esasında ama e72 daha karizmatik geliyor. intette sörf nasıl acaba onu merak ediyorum.