Bak kim ne derse desin sana dediklerimi uygula !
Her gün 5 kere yüzünü sıcak suyla yıkayacaksın ve yüzünü bir kere temiz tutucaksın..Sivilcelerinle oynama insanlarda yüzüme bakıyor hissinden kurtul..İnan aslında kimse dikkat etmiyor...
Neyse daha sonra sivilcelerini kesinlikle patlatma kanatma hayatının hatasını yaparsın mosmor izi kalır sonra sivilceden daha beter..
daha sonra sivilce çok şişkinse gün içinde 3 kere diş maçunu sür orana fazla olmamak şartıyla..Diş macunu derini yakar ve gözeneklerini açıcak ve sivilcenin rahat hava almasını sağlıyacak..Diş macunu sürdükten sonra kolonyalı mendille yarım saat sonra güzelce temizle..Gün içinde 3 kere bunu uygula görüceksinki sivilce şişkinliği inmiiş sadece kızarıklık kalmış..
Neyse bundan sonra ise herhangi bir antibiyotik krem sür yüzüne ve yarabandını yanlardan kes ve o beyaz kısmınada antibiyotik krem sür ve yapıştır ama bunu yatarken yap..Sabah kalktığında yarabandını çıkar sivilce büyük ihtimal inmiş ve bembeyaz görünücektir..Çok hafif kabarıklık olucaktır ve tekrar akşam gelip yatarken yarabandı ve antibiyotik kremi uygula tamamen yok olucaktır..
İnan bu sorunlardan bende çektim bunu uygulamaya başladığımdan beri rahatım yüzüm tertemiz oldu çok şükür..Çıkmaya başlamadan öncede aynı şeyleri uyguluyorum sivilce daha çıkmadan kayboluyor
Ucuz yollarla sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz