Aynen o walla ya

kusura bakma sordum arkadaşımla beraber gitmiştik forumdada yazınca dedim ruakutanmıydı evet ondandı dedi

bende araştırma gereğinde bulunmadım

bildiğine göre kullandın mı
Şimdi yine yazacağım yalan söylüyor gibi olmayalımda bunu ben kullanmadım ama bizzat sınıf arkadaşım kullandı

benim kullandığım aknetrentti. Şuanda açıktan okuyorum geçen sene elemanın yüzü yine berbat sivilceler kocaman şekilde çok acayip gözüküyordu.. oda rahatsız olmuş demekki 2. dönemin ortalarında baktım bilgisayardan birşey araştırıyor, meğersem bu roaccutane yan etkilerini falan araştırıyormuş. Neyse bu eleman normalda onu reçetesiz vermezler ama reçetesiz almış içmeye başlamış. 2. hafta baktım elinde bepanthene, roaccutane dedi böyle böyle kullanmaya başladım falan iyi dedik hayırlı olsun pekte uzatmayalım. 2. dönemin ortasından sonra birde üstünden yaz tatili geçti tekrar okullar açıldı işte. Vallahi Allah affetsin suratı çok kötüydü gerçekten o suratına bakılmayacak adam bir temizlenmiş göreceksin

dedim hayırlı olsun geçirmişsin sivilceleri evet ya falan dedi işte anlıyacağın kullanan zararlı çıkmıyor hocam. Önemli olan istikrarlı kullanmak, doktorun dediklerini yapmak.