Sırf başıma geldiği için yazıyorum. Öyle sallayanlar çok olur ilacın etkisi olmaz vs. diye forumdaki arkadaşlar alınmasın. Ama bu işin ehli onlar yani doktorlar bende inanılmaz şekilde sivilce vardı en sonunda annemler dayanamadı cildiyeye götürdüler. Doktor dediğin gibi bişeyle baktı hiç birşey yapmadı, sadece kan tahlili istedi (ona göre bir hap vericekmiş) kan tahlillerinde büyük ihtimal bir olağanüstü birşey olmadıkça sorun çıkmıyor. Neyse doktor bana hapı verdi AKNETREND di ismi. Başladım kullanmaya birde eczanelerde yapılan bi krem vardı el yapımı kremmiş onu yazdı. 1 kaç hafta geçti bizim sivilcelerden tık yok aksine yanmalar, kaşınmalar falan başlamıştı. Doktora dedim ben artık dayanamıyorum kullanmıcam sadece sabret dedi. Biraz süre daha geçti dudaklarım çatlamaya başlamıştı, yüzümünde neredeyse tümü kurumaya başlamıştı.. Okula giderken yüzüm belli olmasın diye suyla ıslatıyordum o zaman kuruluk belli olmuyordu.. Biara doktora dedim bu krem dudağıma etki etmiyor diye hemen farklı bir krem yazdı el yapımı kremleri kullanmanı tavsiye etmem yani. Neyse 3. aya girerken artık yüzüm yansada temizlenmeye başlamıştı.. 3. ayın sonunda artık ilacı bıraktım normalde 6 ay kullanıcaksın diyordu, ve yemin ederim o gün bugündür tek tük arada sivilce çıktı onlarda kayboldu gitti. Şimdi sadece çekirdek yiyince çıkıyor onuda asla yemiyorum. Uzunca yazdık ama kısacası doktora gittik dediklerine tamamiyle uy, doktorun dediklerine uyupta sivilcelerin geçmezse ben hiç birşey bilmiyorum.