Merhaba değerli dostlar..
Daha önceden çok hosting firmalarıyla sorun yaşamış bulunmaktaydım ve en sonunda bir arkadaşımın tavsiyesi ile www.hostingdevi.com la anlaştım sitemi taşıdım ve parasını 20 gün bir süre sonra ödedim sağ olsunlar para konusunda idareciler.
ilk başlarda kaliteli bir hizmet gördüm ve ikinci hosting paketimide aldım, aradan 1 ay geçti hostinglerdeki kalite iyice düştü ve sitelerimde kesilmeler oluştu, bişey olmaz dedim düzelir felan dedim, neyse sözü fazla uzatmaya ve sizin kafanızı şişirmeye fazla niyetim yok.

Hostingdevi firmasıyla email yazışmalarımız.

Alıntı
26.10.2010 19:07, Akhenaton ircdunyasi.net yazmış:

Gülnaz hanim madem müdahale edemiyorsaniz, sitelerimi baska hosting sirketine tasiyacagim ama masraflari siz karsilamalisiniz. Bunu karsiliyacakmisiniz?

Date: Tue, 26 Oct 2010 18:04:19 +0300
From: admin@hostingdevi.com
To: ircdunyasi@hotmail.com
Subject: Re: ?

26.10.2010 17:58, Akhenaton ircdunyasi.net yazmış:

Merhaba, 1 haftadir ircdunyasi.Net sitem datebase hatasi aliyor.
Sorun ise sizden kaynaklaniyor. Bu sorun ne zamana kadar sürecek? Bununla ilgi ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Biz böyle magdur olmaya devam mi edecegiz?

Merhaba Nesim Bey,

Evet durumun farkındayız ama müdahale edemiyoruz malesef. Maillerde de belirttiğim gibi teknik anlamda çok büyük sorunlar yaşıyoruz ve müdahale edemiyoruz. Yaşanılan durum gerçekten hiç hoş değil farkındayız ama malesef müdahale edemiyoruz. Sizi daha fazla madur etmek istemeyiz çalışır durumda olan yedekleriniz mevcut ve taşımak isterseniz yardımcı olabiliriz. Sizden tekrar özür dilerim.

Hostingdevi.com - Gülnaz

Merhaba Nesim Bey,

Dediğiniz şekilde yapmak isteriz yalnız bu şuan için imkansız. Emin olun çok fazla zarardayız hem müşterilerimizi kaybediyoruz hemde maddi anlamda çok büyük bir zarar var ortada. http://www.hostingdevi.com/geri_iade_kosullari.php buradaki kurallar çerçevesinde geri iadenizi yapabilirim. Daha fazlası malesef her anlamda beni çok fazla zorlar.

Saygılarımla,

Hostingdevi.com - Gülnaz

Sanırım 3 ay oldu bu firmayla çalıştım ve bu kadar kalitesiz bir firma olduğunu bilmiyordum

Şimdi hangi hosting firmasıyla çalışacağım? kime güveneceğim?

Dipnot:

Burada kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir derdim yok, paramı verdiğimde hizmet alamıyorsam buda benim zoruma gider.