Muratson...
Sen çok hikaye bir adamsın.
Bu adam 2 tane daire alsın oradan, Ben Ağaogluna ortak oluyorum yardım edin diye konu açaçağım buraya...

Alıntı
Türkiye'de doğdum. 13 yaşımda internet hayatına atıldım. vBulletin - SMF - MyBB ile 18 yaşıma kadar uğraştım. Ve çözdüm. 25 yaşıma kadar tasarımla ilgilendim ve marmara güzel sanatlar fakültesini bitirdim. Ve 25 yaşımdan sonra 30 yaşıma kadar tasarım, grafik, animasyon uğraştım... Ve şu an bir reklam firmasında çalışıyorum...
Yazmışsın tatlım..

VARAN 1 - Kaç yaşındasın 30 ?... Kaç yaşına kadar uğraşmışsın Smf ile 18 yaşına kadar...
30 - 18 = 12 SMF 12 senedir mi var ?... senin 12 sene önce SMF ile uğraşma imkanın olabileceğini sanmıyorum smf 5-6 senelik mevzu...

VARAN 2 - Demişsinki şuan reklam firmasında çalışıyorum. ama şurada ise ;
Alıntı
Murat Bey şu an Rusya-Saint Petersburg şehrinde inşaat mühendisi olarak çalışmaktadır. İnşaat Fakültesi mezunu olan Murat Bey 2010 yılından itibaren bilgec.org yazarlığı yapmaktadır.
Hay Allah herhalde 12 saat bir yerde 12 saat bir yerde çalışıyorsun...

VARAN 3 -
SmfGrup Saati : 19 Mart Çrş 2008, 00:33 Nasıl bir işdirki SMFGRUP'a 2008'de kayıt olup amateur photoshop çalışmaları yapan arkadaş.. 10 senedir cs ile uğraşıyor ve pro olamadı hala ?

Beyler bu adam bırakın AĞAOGLUNDAN 2 daire almayı Ağaoglundan tavuk kümesi alamaz...

https://www.r10.net/members/47203-menson.html
Multi üyeliğidir banlanmasını talep ediyorum.