Legal tüm site sahipleri Bedavaya Tanıtım Yazılarını yayınlıyabilirler. Bunun için yapmanız gereken tek şey " Tanıtım Yazısı Ekle " linkine tıklayıp özgün ve çok kısa olmayan makalenizi göndermektir. İçeriğiniz kalite kontrolünden geçtikten sonra hemen yayınlanacaktır.

KURALLAR :
  1. İllegal içerikli ( Marez , P.rnografik , A.dult v.b ) siteler lütfen makale yazmasın. Bu tarz spam ve illegal içerikli sitelerin makaleleri kabul edilmiyecektir.
  2. Bir yazıda maksimum 3 link çıkışına izin verilmiştir. Yazıların ve sitenin çöp siteye dönüşmemesi açısından böyle bir karar alınmıştır.
  3. Yazılarınız özgün olmalıdır. Kopya veya alıntı makaleler yayınlanmıyacaktır.
  4. Yazılarınız minumum 50 kelimelik bir yazı olmalıdır. Çok kısa yazılar onaylanmıyacaktır.
  5. Yazılarınızda 1 adet 200x200 pixel oranlarında resim olması görsellik açısından iyi olur düşüncesindeyim. Tabi ekleyip eklememek yine sizin takdirinizdir.
  6. Yazılarınız gün içerisinde veya akşam genel değerlendirmeden sonra yayınlanacaktır.

Tüm tanıtım yazısı ekleyecek arkadaşlara bol başarılar dilerim.

NOT : Aradığı Kategoriyi bulamayan arkadaşlar haber verebilirse istedikleri Kategori grubu açılır.