tolgab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel istatistiklere bakarsan daha zararsızdır. Şimdi sana istatistiklere bak diyeceğim bana dökeceksin Lustral'den şu kadar vaka,Aspirin'den şu kadar vaka diye. Tam istatistiklere bak. Yani şuna ;

Kullanan kişi sayısı / Kontrendikasyon görülen kişi sayısı = KE oranı.

Lustral'da bildirilen vaka sayısı az olabilir. Bu çok normal. Çünkü aspirin kullanan insan sayısı ile Lustral kullanan insan sayısı aynı değil,hatta aralarında bir uçurum var.

Bana burada gelip de forum üzerinden ilaç tavsiye etmeyi savunuyorsun. Ben uyardıktan sonra tabii ki yanlış demeye başlıyorsun. Ondan sonra Lustral ile Aspirin'i karşılaştırıyorsun.

Son bir bilgi daha,ben burada kimseye Aspirin önermedim. Tanıdığım bir kişinin baş ağrısı varsa da önermeden önce bir kaç şey sorarım(ki aspirin de önermem o durumda zaten de),kafama göre şunu al demem. Ancak o insanlara forum üzerinden ilaç tavsiye etmem bazılarının yaptığı gibi. Gördüğüm,tanıdığım,tıbbi geçmişini bildiğim insanlara tavsiyelerde bulunurum.

Bilmem anlatabildim mi?
Çok özür dilerim, büyük bir hata yaptım, haddim olmayarak birisine ilaç önerdim sayın doktorum. N'olur affedin, bir daha olmaz