HaykoTube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'da sitelere sağlıyorlardı bu hizmeti en son aradığımda. Bireysel olarak verilmeye başladı mı ki ?
Evet veriyorlarmış özellikle sordum.

tolgab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat / performans olarak bakıyorsanız olaya en mantıklısı -her zaman söylediğim gibi- Quiknet.

Ayda 49 TL ödersiniz,700 MB filmi de(ortalama bir divx film 700 MB olduğu için bunu örnek veriyorum) 12-13 dakikada indirirsiniz. Size taahhüt ettikleri hızı tamamen veriyorlar.

Ancak bölgenizde altyapı olması lazım. Superonline ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.
2 mb den 200+ mb ye kadar mevcutmuş bekki dahada üstü vardır tam ayrıntıya giremedim. Ayrıca elektirik ile verdikleri için telefona gerek yok.Taaddüt olayıda yok. Dediğine göre biz burada ( yazır - bosna - hava alanı kısmı ) en geç 1 aya kullanmaya başlıyacakmışız. Tv izleme ve bedava her yöne dakika görüşme gibi extralarıda varmış.

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ttnet en son bunlara dava açtı diye hatırlıyorum. Rekabet kanunlarına mı ne aykırıymış , ama emin değilim. Burada olsa düşünmeden geçeceğim bir hizmeti sağlıyorlar.
Açılmıyacak gibi değilki Adamın dediğini aynen yazıyorum ;

" 2 yıl sözleşmesi dolmadan metro nete geçmek isteyenin, ttnet e ödemesi gereken taaddüt ücretini biz VERİYORUZ "

TTnet e altarnatif gelsin sanmıyorum kimsenin ttnet in yüzüne bakacağını.