Simdi Google muhendisi bunu algoritmada yapilan kaliteyi arttirmayi amaclayan bir degisiklik olarak acikliyor ama tabiki yapilan degisikligi aciklamiyor dolayisiyla bilemiyorum.

Ama vurgulayarak soyledigi bir sey, sitemize gelen kisi aradigini bulabilmeli ve o aramada otorite olmali diyor bu da bana google'in yaptigi degisikliklerin buyuk butceli, ozel yapilmis ve zaten otorite sitelere destek icin yapilmis gibi geliyor.

Bu degisiklik daha da ileri gidebilir, dusus daha da artabilir.

30 liralik hosting + wordpress ve botla cekilen yani calinan konular sonra google'da basari doneminin bitmesi uzun vadede ciddi webmasterlara daha faydali olabilir.

Tabi ki butun bunlar farazi, ileride yapilacak degisiklikler olaya bambaska bir sekil verebilir. Linkini verdigim videoda algoritmada yilda 400'den fazla degisiklik yapildigini soyluyor Google, yani gunluk 1'den fazla degisiklige gidiyorlar.

Kolay gelsin.

Serdar007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş burdaki önemli kelimelerimizde sabitken diğer kelimelerde düşmemizin sebebini pek anlayamadım açıklayabilirmisin ?
Aynı durum bendede var indexlerim düzeliyor gibi etiketlerimin çok azını indelemeye başladı bazı günler hiç indexlemiyor ama konular düzenli index alıyor ve '' bedava film izle '' kelimesinde yükselip 1.sayfaya kadar çıktım ancak '' karanlıklar ülkesi 2 '' gibi kelimelerde 1.sırada iken 2.sayfalara kadar attı bunun sebebini söylemiş yukarda ama ben anlamadım