ilk defa bugun hesabımdan google web yöneticisi araclarından googledeki url sayıma baktım 6 diyor web dizininde 6 indexim varmış . ama site:xxxxx.com diye arattıgımda googlede 5-6k arası index cıkıyor ama burası yanıltıyor sanırım arkadaşlar web yönetici araclarından sitemap.xml gönderenler kontrol etsinler googledeki url sayılarını hitlerimiz bu yuzden yok bence google ne yapıyor anlamış degilim arama yapınca indexler var gözüküyor gerçekten sistemde ise indexler yok bu yuzden alt sayfalarımızda yok bu yuzden hitlerimizde yok bu konuda googleye tekrar indexletmek gerekiyor sayfaları ama google indexliyorum diyor indexlemiyor son eklediğim 100 konu indexlendi anında ama hit halen yok ve bu indexlerde web yöneticisi araclarında google hesabında gözükmüyor. Ne yapacagız arkadaşlar google bizi oyunamı getiriyor.İndexliyosa niye orda indexler yok.

Bence asıl sorun googlenin sisteminde özgünlük içerik saglam backlink tamam bunlar hitle birebir alakalı ama gercekten özgün ve saglam sitelerdede hitler düşük .Ya sorunu çözemiyolar ama yeni sitemden de vaz geçmek istemiyolar .Çözmek için uraşıyolar ama nereye kadar gidecek böyle sitelerime bakasım gelmiyor

1 şey daha ekliyeyim spam sitem var 15 gün aldı açalı full botla konu çekiyor ve hergün hiti artıyor ve her konusunda 10 15 etiket var google niye madem buna hit gönderiyor ?. Bunuda çözemiyorum ama bu sitemin hit alması en azından beni sevindiriyor.

az önce bir konuya yazdım burayada yazıyorum .