NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet siz çok biliyorsunuz, hadi kendi yuvanıza, daha fazla yorum yapmadan maç günlerinizi bekleyin.Sizinlede kardeş olur 5 tane atarız rahat olun.

Bilmiyorum artik gorecegiz =) Bursaspor, deplasmanda daha birkez bile bizi yenemedi biliyorsundur herhalde! Taslarinizi felan alin gelin hakemin kafasina atin belki hukmen yenebilirsiniz!

Arkadasim bursasporu bana anlatma, senden çok maçini izlemisimdir, maçina gitmisimdir, ikinci lige dustugunde her maçina gittim destekledim. Birileri gibi beles bilet için kavga etmedim gittim biletimi aldim maça girdim. Teksasinida bilirim, daginik radikalinide bilirim, unitimsahida bilirim. Teksas ile radikalin birbirlerinin sesini bastirmak için nasil didisdiklerinide bilirim, aralarindaki kavgayida bilirim, ortalik veletlerine sahip çikmadiklarinida gayet iyi bilirim. Murat Sozkesenleri, okan yilmazlari trubune çagirip besiktas formasi sana yakismaz diyenleride bilirim onlari ana avrat kufurler ederek yollayanlarida bilirim. Sen masallarini baskalarina anlat o yuzden, geçen sene ankaragucu fenere yenildiginde forumlarda ozel alanlarda! ankaraguclu taraftarlara ana avrat sovduklerinide iyi bilirim. Fazla usteleme.