Merhaba arkadaşlar, forum.hastasaglik.com sitesi için her bir forum başlığı ve başlık altına yazılan cevap başına(1 başlık + 1 cevap) 0.3 TL veriyorum. Bir email adresi ile üye olan kişi sadece 2 adet başlık açabilir daha fazlası karşılanmaz. Ancak 3 email adresi ile 5 - 10 email adresi ile ayrı ayrı üyelikler alarak 2 şer taneden başlık ve cevap yazabilirsiniz. Buraya açtığınız başlık ve cevaplar için linkleri gönderin pm dende banka hesap numaranızı mesaj atın ertesi gün hesabınıza paranız yatırılacaktır. Bankanın garanti bankası olması gerekiyor.
Başlıklar ve cevaplar anlamlı işe yarar başlıklar olmak zorunda, işe yaramayan başlıklar silinecektir. Başlık konusu olarak(bir hastalık hakkında soru sorabilir, doktor tavsiyesi isteyebilir, her hangi bir şikayetiniz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Ben bu iş için 500 ile 1000 TL arası para ayırmayı düşünüyorum. Limit dolduğunda buradan forumun kapandığını artık başlık yazmamanız gerektiğini bildireceğim. Ben aksini belirtmediğim sürece ödemeler geçerli olacak.

Şimdiden bol kazançlar