Arkadaşlar piyasadaki kaliteli yayınlardan biri olan alfa yayınlarının XHTML kitabı ben okudum bitirdim 1 ayda yepyeni 39 TL ye aldım. Piyasadaki dandik kitaplardan değil anlayan anladı yani 100 200 sayfalık

Kitap tam 837 sayfa Resimli mükemmel anlatan ben 1 ayda XHTML bitirdim. Kitap HERKES İÇİN'dir. YAni uzmanlar için kategorisine girmez. XHTML hakkındaki bütün bilgilere bu kitaptan ulaşabilir sıkıştığınızda hemen açıp bulabilirsiniz çokda güzel dizayn edilmiş kolaydan zora
Fiyat: 25 TL'dir. KARGO ALICIYA AITTIR.
2. Kitap
Buda Alfa Yayınlarının PHP ve MYSQL kitabıdır. 870 sayfalık bu kitapta yaklaşık 400 500 sayfa php ve mysql anlama diğer kalan 350 370 sayfada alıştırmalardır. Bu kitap Uzmanlar için kategorisine girsede sıfırdan başlayanlar(SIFIRDAN KASIT HTML CSS DILLERINE HAKIM OLMAK) gayet kolay anlayabilirler.Bu kitabın fiyatı 49 TL'dir. Piyasada ucuza bulamazsınız
Fiyat: 30 TL'dir. KARGO ALICIYA AITTIR.
PM ILE BUTUN SORULARINIZI SORABILIRSINIZ. Kitaplarda hiçbir yırtık kırışıklık vb. yoktur. PHP kitabını okumadım aldığım gibi duruyor XHTML'de 1 ayda kaptım koydum bir köşeye alalı 2 ay oldu zaten. 2 ' sini alan çıkarsa Fiyat 50 TL dir.