basoyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum bende de söz konusu, onun için index düzelmiş düzelmemiş benm için farketmiyor.6. Sıradan 6. sayfaya kadar düşürdü, halen daha orta tutuyor.

Alt sayfalardan almıyorum ki ben hiti, kelime bazlı alıyorum.

2 hafta öncesine kadar 2.5k indexle orda duruyordum, hitim 2.4k falandı, şimdi kelimemde geriledim 1.6k 1.7k arası takılıyor.

Onun için ki ne yapayım ben indexi kelimemden düştükden sonra.
6.sıra derken, 6. sıra cezası olmasın o ?

Genelde cezanın uygulaması düzeltilmediği taktirde o şekilde devam eder, ilk 3 sıradaki bir site yaptığı bazı hatalar sonucu 6. sıra cezası alır, hatalar düzeltilmediği ve devam ettiği taktirde duruma göre -30 yada -60 cezası alır ( buda sizi 5-6. sayfaya atar ) hataların düzeltilmemesi ve devam etmesi halinde ise Ban cezası alır.

Sizinle ortak bir noktamız var, benimde tüm sitelerim -60 cezası aldı, aynı google hesabında bulunuyor sitelerimin hepsi, acaba bununla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum fakat aynı hesap içersinde bulunan 3 tanede blog sitem var, onlar gayet güzel şekilde sıralamalarında gayet tutarlı şekilde devam ediyorlar.
Google kafamı çok karıştırmaya başladı 12 Ekimden bu yana