Emreyi aradım, 100 TL oscommerce kurulumu ve ayarları, ürün vs için almış geçen sene, 50TL de hosting için almış, bana 40TL ödemiş 1 sene için, dolayısıyla Emrenin müşterisi olan bu adam bu siteye daha önceleri ne harcadıysa bilmiyoruz, onları da Emreye mal etmeye çalışmış.
Emre aynen şöyle dedi: "Aldığım toplam 150TL'nin dekontları elimde var, telefonda adama söyledim sen host parasını her sene yenilemek zorundasın, ödemediysen kapanmıştır ki normaldir diye. Bırak istediği yere şikayet etsin, bana bu 150TL haricinde bir para verdiğini ispat edemez."

Benim anladığım şudur, adam büyük ihtimalle internet bilişim firmasına alanadının yanında hosting de ödedi ve hostingin nasıl işlediği hakkında en ufak bir bilgisi yok, işgüzarlığı sonucunda da kendini mağdur etmiş ve hiç alakam olmadığı halde benden hizmet istiyor, parayı da benim kurtarmamı istiyor ama bunu kalitesiz bir konuşma üslubuyla, serseri tavırlarla yaptırabileceğini sanıyor, ne diyelim, Allah akıl fikir versin, konuşmaları bilişim şubeye verdim, olayın benimle alakası olmadığını teyit etti gönderdiğim kişi. Benim içim rahat çünkü aldığım bir ücret yok