Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A marka benzincinin B semtindeki istasyonu ile C semtindeki istasyonunda satılan benzinlerin birebir aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum.

Günümüzde belki çok yaşanmıyor ancak kısa süre öncesine kadar bir markanın herhangi bir yerdeki istasyonunun ceza aldığını ya da geçici olarak kapatıldığına tanık olmuşuzdur.

Bu nedenle sürekli aynı yerden benzin almaya çalışmak hem arabanın ömrünü uzatır, hem sürücüye güven verir hem de promosyon açısından faydalı olur.

Ama iş gereği veya farklı nedenlerden dolayı aynı istasyondan benzin almayan arkadaşlara göre öncelik promosyon olmamalıdır bence.

Lakin araba sizin arabanız değilse, benzinide şirket ödüyorsa ve vicdanınız el veriyorsa promosyona bakabilirsiniz.
Kesinlikle söylediklerine harfi harfine katılıyorum. Öyle de yapıyorum. Birde eğer başka bir yerden benzin alacaksam, bunun yoğun trafik olan bir yerden olmasını tercih ediyorum. Yani o benzinlikle sürekli bir silkulasyon olması lazım benim için... Sonuç olarak verdiği bardak 2 lira benim arabam 22 bin lira