olabılır..
ya da sunu soyleyım,8 yıldır bu benzınlıkten benzın alıyorum,aylık 250-500 yada 1000 tl lık benzın almamın bır onemı varmıdır sızce?bence yoktur ben senın devamlı musterınım,benı kırmaman lazım,kırmamn lazım alıskanlık edınılmemısse.ama adam gelıpde hergun bırseyler ıstıyorsa tabıkı tavrını koyarsın ama yılda bır defa promosyon ıstıyorsam verılmelı dıye dusunuyorum..
Hocam haklısınız ama ayırt etmek zor oluyor. Örneğin personele diyorsun ki kırmamaya çalış müşterileri. Bu sefer bi başlıyorlar dağıtmaya, 1 günde 100lerce promosyon dağıtılıyor.
Müşteri 20 liralık benzin alıyor veriver ne olacak diye ısrar edince personel de vermek durumunda kalıyor. Kim ne kadar düzenli alışveriş yapıyor hepsinin aklında kalmayabiliyor.
Dolayısıyla siz de mecburen katı bir kural koymak zorunda kalıyorsunuz ki promosyon dağıtımı kontrollü bir şekilde gitsin.
Çünkü aksi olduğu zaman bu sefer de "maalesef promosyonumuz kalmadı" cümlesini sık sık kullanmak durumunda kalıyorsunuz.
Ama dediğiniz gibi yılda bir promosyon isteyen düzenli müşteriye de zorluk çıkarmamak gerekir. Haklısınız kesin..