İyi Günler Arkadaşlar,
Bir sitem var. Yeni açtım. Vbulletin 4 forum. Üzerinde arkadaşlarımla çalışıyorum. Büyüyeceğine inanıyorum. Şu an site hostgator'da barınıyor. Fakat ben sitemin çok yavaş açıldığından şikayetçiyim. digitalpoint sitesindeki optimizasyonları da yaptım. Fakat bir sonuç alamadım.
Xcache gibi bir yapıdan bahsediliyor. Çalıştığım hosting firmaları bu desteği de veremediler. Dün zone.org sitesine girdiğimde vbulletin 4 sitesi için oldukça hızlı üstelik büyük bir forum. Benzer şekilde ceviz.net ve digitalpoint de öyle.
Açalı 15 gün olan bir site için de vps ve dedicated server almak çok mantıklı bir eylem değil. Sizce ne yapmalıyım ? Ne tür bir hosting almalıyım. Ama ben artık hizmet almak istiyorum. Türkiye'deki hosting firmalarında kaliteli hosting bulamadım malesef. Sadece barındırma işlemi yapıyorlar. Ben profesyonel hosting firmaları ile çalışmak istiyorum.
Nasıl bir hosting sistemi önerirsiniz ? Ama dediğim gibi sizin teklifiniz sonucu sizin hostinge geçersem ve sonuç aynı olursa bir anlamı olmaz. Para iade garantisi verebilecek firmalar var mı ?