hocam siz baska bir firmadan musteriyi ne ye dayanarak aldiniz hadi musteriyi aldiniz iletisim bilgilerini neden almadiniz alan adi ayri hosting ayri ise sure bitiminde sen talep ediceksin adamdan ucreti ve bu musteriyi aldigin adam tahsil etmis hoting ucretini o adamdan
sen bence oncelikle yaptigin yanlisi duzelt o internet tescil denen sarlatanla sonucda bu adam odedigi paraya bakiyor hostinkide odedim diyor size internet tescil e diyoki benden talep edilen butun faturalari odedim diyor siz hala bana hosting odemedin diyorsun bu adamin senden haberi yokki siz iki ali veli gelmissiniz kafaniza gore mehmetin mali ile oyana buyana oynamissiniz en bastan alan adi hostinginiz bize gecti su tarihden beri bizde host ediliyorsunuz diye adama mail attinizmi telefon sms gonderdinizmi kalitesiz yaptiginiz isin ceremesini su an o adam cekiyor bence bu piyasada cok da iyi bir mevla odemis size veya internet tescile o adam sizdende internet tescildende boru gibi hesap sorar sen bu adamin hostiungini aldin ucretinide aldin kesin peki faturasini kestinmi barindirdigin sure boyunca kazandigin hosting ucretinin vergisini odedinmi peki tam bir muamma karmasa umursamazlik kalitesizlik yapilan is sunuda unutmayin
Müsteri her zaman haklidir