ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (E-posta adresi doğrulanmadı):

ıyıde ben odedım dıyorum yunus emre denılen sahısa ben odedım dıyorum benım kımseye borcum yok,o parası bu parası dedı ne lazımsa verdık dıyorum..oderımı bana gelen maıl yada bırısının bana yazısma yada tlfla gorusmesıyle hatırlatmasıyla oderdım zaten ama kımse borcun var dıye yazmadı aramadı cunku o yunus emre denılen ortadan kayboldu ve maılde gelmedı borcun var dıye.. zaten o kayboluncada sıte

kapandı benım..

www.bayramhosting.com:

054---------- eğer değiştirmediyse numarası bu, buyrun aranızda çözün, ben size gönderdiğim dosyada yazan tarihten itibaren 14 ay barındırmanızı yaptım ve alanadı yenileme gibi hosting yenileme ücreti ödenmediği için de sunucu erişimini durdurdum, normal hosting firmaları ödeme gelmediği anda siteyi siler, ben 1 sene geçmesine rağmen silmeden bekletiyorum. Gerisini siz düşünün

o kadar verdiğiniz para boşa gidecekti silseydim ki hiçbir hak talep edemezdiniz

oyle bır ederdımkııı adamı anasından dogduguna pısman ederdım zıplatırdım yasamak ıstemezdı hemde.. ben bunu arıycam sımdı yunus emre olacak adamın numarasımı bu?

www.bayramhosting.com:

evet

bu arada terbiyenizi takının

karşınızda serseri yok! Öğretmen var

İsterseniz bilişim şubeye yönlendireyim sizi

onlara anlatın

ödeme yapmadım, sitem silinmiş, 1 sene oldu ödeme yapmayalı, tazminat istiyorum deyin, ben de bana sözlü tacizde bulundu diyeyim, ayrıca ödeme de almadığımı belirteyim, manevi tazminat davası açayım

seçim sizin

1 kişi şu an hapiste, korsan paylaşım yapmaktan,

siz de bu durumdan ceza ödersiniz

önce mevzuatı bilin

sonra atıp tutun!

insanlık yapanda kabahat!

www.r10.net bu sitede yaz bakalım, ben alanadımı ödedim, sitem yayında değil diye

benim sitemi de yazın, bu adam yayınlamıyor diye

sizinle nasıl dalga geçeceklerini görün

yedeklemenizi siliyorum, istediğinize yeniden yaptırırsınız artık sitenizi

1 senedir sizin sitenizin backupda durması için aylık 20$ veriyorum

ne insanlar var!

bir de Şuhuttan yani, delikanlıların çıktığı yerden

benim bir dostum var orada

böylesini hiç görmedim

çözdünüz mü işi

arkadasım sen benı tehdıtmı edıyosun?? tlfdaydım masa basında degıldım..yazılarını okudumda sımdı..

www.bayramhosting.com:

peki siz tehdit etmiyor musunuz?

yeniden okuyun bakalım

benım sucum guna ne para odıycem bırde kendı paramla kepazemı olucam ben..

www.bayramhosting.com:

bakın, sırf insafımdan silmedim sitenizi , 1 sene yer kaplamasına ses çıkarmadım