ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (E-posta adresi doğrulanmadı) size bir titreşim gönderdi.
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
kardes bayramhosting web alanı kıme ait?
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (E-posta adresi doğrulanmadı) size bir titreşim gönderdi.
www.bayramhosting.com:
geldim
bayramhosting web alanı kıme ait?
www.bayramhosting.com:
benim
arkadasm benım web sıtem 1 yılı aşkın bir suredır neden calısmıyor ogrenebılırmıyım acaba?? alan tescıl adım butun aıdatlarım yatırdıgım halde,ustelık sitem kapalıyken borclarını yatırdım kapalı oldugunu bıle bıle sırf alan adım kapanmasın dıyerek yatırdım ve halen kapalı.. sımdı ben senı cumhurıyet bassavcılıgına elımdekı odeme dekontlarımla sıkayet etsem ıyımı sence??
www.bayramhosting.com:
1 dk
www.bayramhosting.com gönderiyor:
"www.ezgimuzikevi03.com.txt" dosyasının aktarımı tamamlandı.
NOT: İçinde "www.ezgimuzikevi03.com
20.07.2009da mini10 ile başladı.
ödeme yapıldı.
uzatma yapılmadı." yazıyor.
ne uzatması?
www.bayramhosting.com:
bakın, Elazığdan Emre isminde birisi bu alanın barındırmasını benden bu tarihte aldı ve benim sunucuma transfer yaptı
evet yunus emre ------
www.bayramhosting.com:
daha sonra 1 sene bitince yenileme yapılmadı
evet
o kişi
alanadınız ile bir bağlantım yok
ıyıde ben butun benden talep ettıgı mıktarı havale ettım ama
bu ne sacma iş yahu
www.bayramhosting.com:
barındırma ile ilgili ben yardımcı olayım
ınternettescil.com adresınden aldıgım alanımı sızın alanınıza yonlendırmıs
ben butun borcumu havale yaptım
ve
kullanırken kesıldı web sıtem
benım bu ısle ne alakam var
sızın sıtenızden bana bu konuda maıl gelmedı bıle ustelık
www.bayramhosting.com:
bana herhangi bir bildirim yapılmadığı için normal süre dolduğu halde 2 ay daha yayını kesmedim
daha sonra emreyi aradım ve dedim ki senin müşterilerden uzatma yapan var mı diye
benim hiç haberim yok dedi
ben de yedeklemesini yeni aldığım sunucuya da ne olur ne olmaz diye geçirdim
bak kardesımmm ben bu sıteye mılyarlarımı harcadım o emre olacak karaktersıze ve ben ona alan adımı tası falanda demedım ınternettescıl adresını aradım buldum tlf numaralarından ulastm ve alan adımın bayramhostıng adındakı yere kaydırıldıgını soyledı ve benım bundan haberım yok elımde odeme dekontlarım var sabahleyın ıkınızıde mahkemeye verırım hakkınızda suc duyurusunda bulunurum..kıme sordunuz
alan adımı tasırken web sıtemı kapatırken yahu bu ne munasebetszlıktır boyle
www.bayramhosting.com:
sinirlenmenizi anlıyorum, ben de olsam böyle tepki verirdim ama sizin iletişim bilgileriniz bana verilmedi, ben de doğal olarak emre ile iletişime geçtim, o da uzatma yani yenileme ile ilgili bir işlem olmadığını dedi, arada siz mağdur olmuşsunuz, ben ödeme vs birşey almadım ve buna rağmen 2 ay da fazladan yayınladım, bu 2 aylık ödemeyi de istemiyorum zaten,
benim iletişimimi de mi vermedi size
ben sızı 4 aydır arıyorum kımse bana ıletısım vermedı o karaktersız ın bende numarası bıle yok cep tlfnum ev telefonum yok dedı bana soylermsn bu halde ben kıme ulasabılırdım..benım sucum gunaHım ne arkadasım tam 7 sefer aıdat parası-alan parası-paket yukseltme parası-forum yapma parası-magaza alanı kurma parası-admın panelınden sunu yaptım parası yıllık uzatma ve transfer parası tam 1700tl para
www.bayramhosting.com:
bu arada alanadınızı taşımadı, alanadınız hangi firmadaysa orada devam ediyor, sadece barındırmasını benim sunucuma taşımıştı 2009da
odedım ben mecburmuyum yaa ben benden ıstenılenı verdım hakkıdır dedım emek verdı dedım..adam ortadan bır kayboldu gıttıgı gunden berı adı sanı numarası adresı ünü tünü kalmadı sıtemın sıfrelerını bılmem ne bılgılerını dahıl degıstırms bılmıyorumda yanı admın panel harıc hıc bsyını bılmıyorum bu bır suçtur arkadasım bak bunu anlıyorsan ne mutlu..
www.bayramhosting.com:
1700 TL mi ? Bu fiyatı ne için aldı?
1 senelik kurulumlar ve barındırma için mi
sıteyı kurdu forum sayfası yaptı magaza alanı actı yıllık aıdat dedı alan adı transfer dedı ınternettescılden bayramhostınge
mesela
sıtede bassayfada logo yok oluyordu bazen ayda urun eklnmıyordu sorun vardı gostermek uygulamak ıcın bıle ben cok yollamısımdr 20-30 tl
benden 2 sende aldıgı fıyat bu dekontlarım var edırne uzunkopru ptt subesı yunus emre sekırden adına
hepsıde bende dekontların
www.bayramhosting.com:
alanadınızı bana trasfer etmedi, isimtescildedir muhtemelen
gonderıcı notuna her ne ıcın ne zaman ne gonderdıysem yazdırttım ayrıca
www.bayramhosting.com:
sadece barındırma bende
hyr ınternettescılde benım alakam yok butun bagımı kesmiş
www.bayramhosting.com:
bir bakalım hemen
1 dk
ben yatırdım arkadasım oraya alan adı ısım adı borcum falan yok 1 yıllık uzattım ben 3 - ay evvel halbukı onun parasınıda almıstı
*********** oldugu sonradan sonraya patlak verdı
www.bayramhosting.com:
bakın
http://whois.domaintools.com/ezgimuzikevi03.com
22 mayıs 2011e kadar alanadınızı uzatmışsınız
evet
www.bayramhosting.com:
internettescil.com.tr üzerinde alanadınız
bende alanadı kayıt sistemi zaten yok
ben ınternettescıl adresıne ulastm tlfla gorustum ve sadece uzatma yapabılırz dıger ıslemlerınz bayramhostınge transfer olmus dedıler.. suan benım alan domaın ucretı gıbı bır borcum yok ıken sıtem neden kapalı dıyorum?? benım borcum yok kımseye dıyorum
www.bayramhosting.com:
alanadı ayrıdır, sunucu ayrıdır
alanadınızı sunucuyu göstermek için alırsınız
arkadas butun bılgılerım sende dıyorum neden kapalı benım sıtem?? arıyrm ve aynı seyı soyluyrlar bıze sadece yıllık alan adı borcu odeyebılırsın kesıntıyı baramhostınge dıyeceksın bızımle bagınz yok oraya transfer edılmıs alan adın kaydırılmıs dıyorlar
www.bayramhosting.com:
bakın, sizin sitenizin dosyalarının bulunduğu bir bilgisayar var ve onun aylık giderleri oluyor, bunu müşteri öder, buna hosting yani barındırma denir
alanadı fiyatları standarttır
barındırmalar
ayrıca alınır
ee sonuc
www.bayramhosting.com:
siz sunucu için para ödemeyince açık bir siteniz olmuyor, sadece alanadı sizin oluyor
.
.
.
Devamı cevapta...