artık pek önemsemiyorum webmaster toolsa ytazdıkalrım burda
Alıntı
mrb değerli google çalışanı, uzun bir süre ve engin deneyimlerden sonra nihayet googlede yerimiz olmadığına ve kazanc sağlayamaycağımız birikimine sahip olduk. googlenin isteği ve yaptığıda büyük siteleri dahada kalkındırmak, bizim gibi kendi halinde web sitelerinide devre dışı bırakmak artık kendini webmasterlere yavaş yavaş göstermeye başlamıstır. bende bir çok arkadasım gibi web sitelerimi kaderine terkettim diğer bir değişle kendi haline bıraktım, çünki googlenin elle tutulur sabit algoritması yok bugün bakmıssınız 1. sıradasınız yarın aramalarda yoksunuz garip bir ikilem yani açıkcası sizin ipinizle kuyuya inilmez türkçede bunun için güzel bir deyim var ama çirkinleşmek istemiyorum. hatırlatayım rapidin bitişide 1 gecede olmustu yok doğal aramaymış, yok özgün temiz sosyal mesajlar hepsi düzmece ne doğal arama kaldı nede website "EY BUNU OKUYAN GOOGLE TÜRK MÜHENDİSİ KENDİ HALKINA İHANET EDEN TEK TOPLUM TÜRK MİLLETİDİR" neden bunu yazdım bu sorgulanabilir çünki tüm yabancılar bizim deyişimizle (ecnebi) webmasterine sahip çıkarken kötü olması için uğraşan türk mühendisidir yabancı sitelerin pr yada hit sıkıntısı yoktur çünki google onlara gereken değeri vermektedir şimdi diyeceksiniz onlar daha iyi yapıyorlar hayır efendim öyle olsa idi en iyi hackerler en iyi webmasterler türk olmazdı iyi veya kötü biz 1 numarayız tek derdimiz ilgisizlik bizde ister istemez hakettiğimiz yerlere gelmek için mücadele veriyoruz amma link amma reklam ile ve bazende bu yokuşta kalabiliyoruz hatta yuvarlanıp aşağı düstüğümüz tepetaklak olduğumuz bile oluyor, özetle burda bize ekmek su yer yok kovmanın kibarcası başka kapıya der gibi iyi çalışmalar