Arkadaşlar,
Kız arkadaşımın kız kardeşi kabin memuru oldu. Şu an Tekirdağ'dayız. Ankara'yı tam net hatırlamıyorum ben, zira 1990-1997 yıllarında oradaydım. Şimdi çok değişmiş geçtiğimiz ay gittim birkaç günlüğüne.

Altınpark'ın orada Mehmet Akif Ersoy ortaokulu vardı ben orada okumuştum. Şimdi baktım Aydınlıkevler Anadolu Lisesi olmuş sanırım. O civarda Subayevler diye bir yer varmış. Baldız oradan eve çıkmayı düşünüyor.

Hem nezih bir yer olsun diyor hemde ekonomik olsun diyor hemde havaalanına yakın olsun istiyor. Kira bütçesi max 600 TL civarında olan havaalanına ulaşıma rahat yerler sizce nereleri ?

Benim hatırladığım Altınpark'ın oralarda oturanların gelir seviyesi çok yüksek değildi (sakın orada oturanlar alınmasın ben genelleme yapmıyorum sadece orta 2'ye giderkenki gözlemlerimdi ve yıl 1996 zamanındaki durumundan bahsediyorum)

Nereleri tavsiye edersiniz. Yardımcı olursanız memnun olurum zira önümüzdeki haftalarda gelicez sudan çıkmış balık gibi dolaşmayalım Ankara'da...

Havaalanı servisi evin oralardan alacak çalışanları. O yüzden ana caddelere yakın yerlerde olması sanırım mantıklı olacak. Ankara'lı arkadaşlardan yardım istiyorum...