ihaleye katılan her iki arkadaşta benim için geçerli olacak şekilde durumlarını belirttiler bana. Evet -itrade uygulamadım her iki arkadaşada. Çünkü her an başımıza gelebilecek mazeretlerini belirttiler. Olabilir insanlık hali.

Şaibe ile ilgili olarak itradelerimi incelemenizi öneririm. Çünkü itradelerim içinde "yardımsever" vs gibi ibarelerde bulabilirsiniz.

Buradaki her arkadaşıma elimden geldiğince hoşgörülü,yardımsever ve anlayışlı olmaya çalışıyorum. Başka bir örnek vereyim eylül ayında kanal7.tv nin açık arttırımında sondan 3 arkadaşa tek tek öm yolladım. Hiçbirisi dönüş bile yapmadı. Onlara bile -itrade vermedim.

Evet suçumu kabul ediyorum gg'deki satıştan sonra konuya satıldı yazmam lazımdı ama o kadar çok iş arasında buradaki konuya satıldı yazmayı unutmuşum.

Buradaki birçok arkadaşa sorabilirsiniz beni. Şimdiye kadar ne kadar çok satış yaptığım arkadaşıma yardımcı olduğumu. Ama maalesef bir konuda bir şeyi unuttum diye neredeyse linç edilecekmişim.

Benim açımdan her iki arkadaşımında ödeme yapamamış olması sorun değil. Tıpkı geçmişteki bazı ihalelerimi kazanan ve ödeme yapmayan diğer arkadaşlarımın ödeme yapmamış olması sorun olmadığı gibi.

Çünkü insanız bugün burada bir teklif yaparız sonra mali yönden bi sıkıntı olur / olabilir hepimizin başına gelebilir. Satıcıya durumumuzu söyleriz gerisi satıcıya kalmış. Ben bu satıştada bundan önceki satışlarda da bahane sunan / sunmayan her arkadaşımı anlamaya calıstım.

Bu konunun bu kadar uzamasından ve yanlış anlaşılmalardan dolayı herkesten özür diliyorum.

Saygılar