kardeş anlamıyormusun sen.
belge göster alalım lisansı faaliyet belgeni göster bunları yazdıkça sana mesajlar okunmasın diye mesaj geçiyorsun adam gibi belgen varsa çıkar göster yoksa ki bu kadar çırpındığına göre belgelerin yok illegal yapıyorsun dolandırıyorsun milleti mesajların okunmaması için çırpınıyorsun.
Evet şimdi sana gelelim şırnaklı bilinçsiz ve çok bilmiş kardeşim. Öncelikle benim her konuma atlayıpta kendini ön plana sürmen seni birşeylerden kurtarmıcak. Faliyet belgesi diyorsunda allah aşkına şu forumu bir gez bakalım kaç tane faliyet belgesi var, hadi var diyelim bi araştır bakalımfaliyet belgesi kimlerde var ve ne için kullanılıyor? Hangi webmaster de faliyet belgesi varmıs göster bakalım bana..
Faliyet belgesini Server Dedicated satışı yapan insanlar kullanıyorlar bunların aldıgı bu faliyet belgesininde hiç bir resmi geçerliliği yok zaten.. Data centerlerden aldıkları bir belgeden ibarettir ve resmi kurumlarda hiç bir geçerliliği yoktur.
Şimdi sana tekrar gelelim öncelikle delikanlı ol kim oldugunu acık acık söyle benim paramı aldı vermedi bu de inanayım sana. milletin anasına kızına küfürlert edip web siteler açmak neymiş ben sana gösteririm 1 saat önce hakkında dilekçe verildi ve gereken yapılacaktı buna emin olabilirsin. O açtıgın web site başına güzel bi dert acacak senin buna emin olabilirsin.
Kişinin bilgilerini izinsiz yayınlamak ve kişi hakkında olmayan şeyleri montaj yani sahtecilik yaparak yayınlamak güzel bi dava acılacaktır sana emin ol hadi şimdi sen takıl r10 da mutlu mutlu