Delta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ingilizce çevirme sıkıntısı var diyorum O yüzden türkçe tavsiye istiyorum.
ingilizcende sıkıntı olabilir fakat tahminim öğrencisin ve az çok okuldan ordan burdan ingilizce görüyosun, biliyosun..herşeyi geçtim bilgisayar ve internet dilinde bi yerden sonra zaten her kelime her cümle gözüne aşina gelicek ve anlıycaksın..bu işin yıllarca eğitimini almana gerek yok..ingilizcen inanılmaz derece iyi olmak zorundada değil..fakat yapıcan işi isteyerek yapmalısın ve google translate vs. ile olucak işler değil..tamam ingilizcen hiç yoksa türkçe bi kelime üzerine yoğunlaş..mesela tık başı yüksek veren bi kelime veriyim ben sana p.m. ile onun üzerine biraz daha araştır üzerine biraz daha sen koy ve yap bişeyler..ama adsense işinin içine biraz girdikten sonra keşke baştan yabancı içerikli bi site ile başlasaydım şimdi para kazanıyo olurdum diycen günler gelir..keşkelerin sen türkçe içerik ile devam ettikçe çoğalır emin ol

kararını yine kendin ver tabiki..sınırlarını ve kendini bizden daha iyi sen biliyosun neler yapabilirsin, neleri yapamazsın?