Seqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
70 tl teklif eden arkadasla odeme konusunda anlasma saglayamadık bende 50 tl teklif eden arkadasla gorustum onunlada odeme konusunda mutabakata varamadık. gittigidiyora satış açtım oradan sattım.

geçenlerde bir arkadas satısına teklifler gelirken forum dısından domainini satmıstı.

inanmayanlar vardır die gg den satıldıgına dair ekran goruntusude ekledim konuya.

detaylı report ediyorum vs vs..

edin tabi..
Kusura bakmayın ama bu açıklamayı daha evvel yaparak kimsenin aklında soru işareti bırakmasaydınız iyi olurdu. Sorunlu konuların sadece benim başıma gelmesini beklemediğim için hatalı hareket ettiğimi düşünmüyorum.

İhale şartlarına uygun gerçekleşmeyen tüm ihaleleri bu konuda hassas olanlar (gördüğümüz ölçüde) sorguluyor ya da raporluyoruz. Size de tavsiye ederim. "Başka ihalede şöyle olmuştu" deyip karşıdan seyretmiyoruz. Biz burada alışveriş yapıyoruz.

Madem durum dediğini şekilde, o zaman hayırlı olsun. Biz de yeri gelmişken duruma değinmiş olduk.

İhale üzerine kalan kişilerin ödeme yapmaması durumunda ihalenin nevine göre cezalandırma yapılmalı. Tabii bunun için durumun yöneticilere bildirilmesi gerekir. -iTrader verince yönetimin haber olmaz. Hem olumsuz ticari puanı veriz hem de eğer uzaklaştırma isteniyorsa konu adresi ve kuralın yöneticiye iletilip şikayetçi olunduğu bildirilmeli.

Satıcı affetse dahi ihalede ödeme yapmayana bir miktar ceza muhakkak verilmeli. Çünkü satıcının iyi niyeti, alıcıdaki art niyeti görmeye engel olabilir ve bundan başka satıcılar zarar görebilir. Daha evvel de dediğim gibi, kurallar kesin ve şüpheye mahal bırakmayacak şekilde düzenlenmeli, ilave ilave şeklinde yazılanlar ilgili başlıklarında toplanarak yeniden yazılmalı.