asılsız kayıtsız hiçbir hukuki dayanagı olmayan iddialar. lütfen daha seviyeli eleştiriler yapın. ödemesini yapıp hizmet alamayan bir kisi hukuki olarak hakkını aramalı. bu konuda yardımcıda oluruz yol yordam bilmeyenlere. host satın alan kisinin sitesini host firmasının yapma zorunlulugu yoktur, hosting hizmetine tasarım hizmeti dahil degildir eger pakette boyle bir ibare yoksa. müşterilerimize iyi ve samimi davrandıgımız icin bu sekilde oluyor. host alan kisiye kendisi beceremedigi icin ücretsiz olarak forum v.b içerik yönetimli portal v.s kurarsanız ve bu kurulum gerçekleştirilen müşteri ftp kelimesini ilk kez duymuşsa ve tanıdıgı herkese bütün bilgilerini verirse host firması ne yapabilirki. iki günde bir forum bozuldu baştan lütfen diye ricada bulunur bizde kırmayız ama sonucta sucluda biz oluruz sorun cıktıgı icin. müşterileri suçlamak degil amacım ama aldıkları hizmetin ne oldugunu tam olarak bilmeden aldıkları icin herşeyi host firmasından bekliyorlar problemde burada ortaya cıkıyor. telefondan winampı bozulup nasıl kurulacagını soran arkadaşlardan tutun her türlü sorun icin arayanlar var bazen bizde şaşırıyoruz talepler karşısında. aldıgı hizmetin ne oldugunu bilen bilincli müsterilerle hiçbir problemimiz yok ve gayette iyi anlaşıyoruz. deneme amaçlı aldıgı ve begenirse ödemesini yapacagını taahhüt ettigi tarihi geçirdikten sonra ( dikkat begendigi icin bu kisi ödeme yapacagini ve ödeme tarihini soyluyor ) hizmetin ödemesini yapmayıp haber vermeden sildiler diyen kisilerde cıkmıyor degil bu tür yorum yapanların yazılarınıda hayretler icinde okuyorum. ben ödeme yapacagım ve ödeme yaptıgım ürünü birisi bana teslim etmeyecek yada teslim edip iki gün sonra silecek varmı dünyada böyle birşey ? herkes hakkını hukuki yoldan aramalı buradan aslı olmayan iddialarda bulunup iftiralar atmamalı. hakkını arar haklı bulunur kanıtını koyar herkeste tebrik eder bizde ederiz. Bu yorumlarım şahsidir çalıştıgım firmayı savunmak degil asıl amacım ama birazda host firması acısından bakmak lazım olaya. yazımın bir resmiyeti yoktur soyledigim gibi sahsim adına yazıyorum sadece. tüm host firmalarının başına gelen ve haksız yere suçlanmalarına neden açan birkaç olayı anlattım sadece yorumlardaki konulara yönelik. farklı alanlara dalmadım zaten tekrar yazmayacagım. tartışmalar gereksiz bence. seviyeli eleştiriler gelirse güzel olanı tartışırız iyiye dogru gideriz hem satıcı hem alıcı olarak. herkese iyi forumlar.