kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HighVoltage4
yorumun yapıldı,

Yorum yapılcak site
http://www.alexa.com/reviews/cesa-perde.com

Benim yazdıgım yorumlar neden görünmüyor kimseni sayfasında,
olması gerektiği yapıyorum ama yinede görünmüyor nedendir ki ?

Hocam sen bana yorum yaptıysan benim mesajımdan sonra başkasına yorum yapmaman lazım. Yok bana yorum yapmadıysan yine başkasına yapmaman lazım Niye konuyu bu hale getirdiniz? Konu tecavüze uğradı resmen ya

Artık patladım yani yeter yahu Kimse alınmasın valla. Eğer bir konuya yorum yapıyorsanız, içeriğini bilmeniz, okuyup öğrenmeniz lazım. İlk mesaj da dahil olmak üzere neredeyse her sayfada yapılması gerekenler yazmasına rağmen uygulanmıyorsa, o konudaki bahsi geçen yorum sahipleri sorumsuzca davranıyordur. Ya da dikkatsizlerdir en iyimser ifade ile. Fakat yaptıkları hakka tecavüzden başka bir şey değil.

Girdiğiniz her sayfada 2-3 kere konu amacını yazıyorum en az. SADECE SON KİŞİYE YORUM YAPIN. Daha önce yorum yaptıysanız, bekleyin başka biri yorum yapsın. Şimdi sizin yaptığınız bu tarz hareketler yüzünden millet boş yere yorum yapıyor ve kendi sayfasına yorum alamıyor. Benim hakkım kime geçtiyse çok açık söylüyorum HELAL ETMİYORUM. Bu saatten sonra konuyu kim nereye çekip götürüyorsa tutup götürsün.

Bazı kişiler kendileri daha çok yorum almak için son kişiye yorum yapma konusunu çarpıttı da çarpıttı. Ama konuyu takip eden herkes yorum alıyor sayfalarına. Ama her 10 mesajda bir konu içeriğine dair bilgilendirme yapmama rağmen herkes ekim/kasım ayağında...

Moderatör de iki elleriyle bi konuyu doğrultamadılar bütün üyeler tren yapıp yardım etmemiz lazım galiba... İşleri forum düzeni. Ama konu içeriği her çarpıtıldığında mesaj atmama rağmen sallayan yok. İlla banlatacaklar beni ona uğraşıyorlar galiba. Şaka gibi yaa Uyarmasam gam yemeyeceğim. Ama her gün uyarmama, yalvarırcasına dil döküp düzgün bir üslupla yardım istememe rağmen bir halt yapabildikleri yok. Belediye başkanını mı bekliyorlar anlamadım ki... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarsa da, bazen altın semer dahi işe yaramıyor demek ki...

Bu mesajımı banlanmayı göze alarak yazıyorum. İlk banlanmamı haksız yere verip, "alışmış kudurmuştan beterdir" sözünü bende tecelli ettiren moderatörlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Keşke konuyu açan kişi, konu düzeninden sorumlu olsa da moderatörlere bu kadar bel bağlamasak. Bi' numaralarını göremiyoruz zaten banlama haricinde.

DipNOT:
-Beni banlayacak moderatör bi' de "neden şikayetleri umursamadıklarını, illa bu şekilde tepki göstermemiz için tahrik etmelerinin gerekli olup olmadığını da yazabilirler mi acaba?
-Hıhı. Yazarlar. Ben de çok şey istiyorum. R10'da birşeyi öğrenememişsin aslanım; bu forumda bir şey istenmez. Ancak getirip eline verirler. Susarsın.
-Peki o zaman sağlık olsun. Biz de su isteriz