Denizce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben bir şirketim en iyi benim demiyorum. Ben amerikan firmalarından biri ile calışıyorum fiyatları gayet uygun sitelerin hızı fena degil acılıyor calışıyor kesilmiyo sadece host satıyorlar adamlar bende buradan bir hesap aldım belli miktar kar karşılığı bu işi yapıyorum adamlar la direkt iletişim kurup 7/24 destek alma durumumuz her zaman var ... Adamların sitelerinde host sınırsız host 4 dolar kendi soyleyişleri bu en buyuk site bu gun 1,5 2 gb ı aşmıyor .... bİR HARDDİSKte yüzlerce sınırsız site barındırabiliyorsunuz Burada önemli olan bw adam bw de sınırsız diyor hiç ek bir ücret de almıyorum diyore almıyorda ... Ben de bu adamın hostunu aldım o adamın hostunu satıyorum bunu polemik konusu yapmaya gerek varmı ?
Polemik konusu olmamak sizin elinizde olan birşey. Burdaki eleştirilmesi gereken tek nokta; bu platformda prosedürlere uygun iş yapıp yapmaman. Onun dışındaki tüm yorumlar rencide edici,art niyetlidir. Yani hiç kimse "unlimited hosting, unlimited bandwidth" kavramları üzerinde seni rencide edemez.

X şirketi unlimited hosting hizmeti veriyor ben o şirketten alıp haydi burda unlimited hosting satıyım, hodri meydan mantığı yanlıştır. Bu doğrultuda sana şunu sorma hakkına sahipler. Bu işi yapıyorsun ama kimsin? Bu işi yaptığına dair bir belgen var mı? bu sorular "bu işin prosedürü" üzerinde çoğaltılabilir.