Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Frmtr yakalayabilmek ne kadar saçma bir yorumsa senin şu yorumunda okadar saçma. Biraz mantıklı düşünün öyle yazın herşey klavyede buraya yorum yazmak kadar kolay değil.

Facebook gibi bir çok sosyal siteler varken kimse gelip forumda 5 yıldız almak için forumda post kasmaz. Bitti o devirler 2004-2005 yılında olsaydık olurdu.
Ben frmtr'ye yetişmesi için herhangi bir zaman diliminden bahsetmedim. Adam 2 yıldan bahsediyor. 2 Yıldan daha yüksek bi zamanda da olabilir bu. Benimde forum sitelerim var. Netteki zamanlarının büyük bir bölümünü benim forum siteme ayıran üyelerim var. Söylediğiniz kadar da saçma değilmiş demek ki ?

Ayrıca bir mod olarak biraz daha kibar olabilirsin. Sonuçta bu yorumu sana yapmadım. Sana saçma geldiği kadar başkalarına mantıklı da gelebilir. Bahsettiklerimin kolay olmadığının farkındayım zaten ve bence sen konuyu tekrar bir oku. 2 Yıldan bahsedilince ve bunları 2 yıla yayınca o zorluk biraz daha basitleşebiliyor.

Arkadaşın forumtr'ye yetişemeyeğini senin kadar bende gayet iyi biliyorum. Ama yıkıcı olmak yerine biraz yapıcı olmayı deneyelim. Nerden biliyorsun ? Belki adamın çevresi fazla. Belki sürekli forumda takılan insanlar bulabilecek. Bu hiçbirimizi ilgilendirmez öyle değil mi ? Yorum atar geçeriz.