Ankara sen anlat Gece karanlığın Gündüz aydınlığınla Anlat dostum aşkı ona ...
Ankara sen anlat ona Bekar evinin soğuk odası, Kırk ikindi yağmurlarınla Anlat onsuz Ankara’yı ona
Anlat Ankara beni anlat Kızılay’ınla, Karanfil sokağınla Hınça hınç kalabalığınla Ona beni anlat, yorgunluğunla
Anlat Ankara ona Sincan’ı, Evden ayrılıp yürüdüğüm O gecenin karanlığını Onsuz kalışımı anlat.
Ankara anlat anlatamadıklarımı Yaşayamadıklarımı anlat ona Geceleri uykusuzluğumu Gündüz suskunluğumu anlat
Anlat Ankara ona anlat Yenişehir istasyonunda binip Sincan’da inişimi anlat Banliyö çığlığınla anlat
Anlat Ankara ona anlat Karınla beyaza bürünüp Aşkıyla ölüşümü Beyazlar içinde gidişimi anlat.
Sen ellerimde Sen gözlerimde Issız geçen her gecemde Herseyinle yanımdasın En zor bu gerçekten Sevdiğimi söylemeden Ayrıldım
Beni Ankara Gibi Sev
Bir sıcak iklimdir Ankara, duman altı sokakların arasında kaybolmadan yaşayan gençlik heveslerimde Bir kör kuyunun dibinde ışıktır Ankara, inadına tuttuğum dileğimde Ve bir başka güzeldir Ankara senden doğmuş sevda sözlerinin vaadkar büyüsünde Beni Ankara'dan uzak koyma, beni sensiz zamanlarda bırakıp Beni Ankara'dan ayrı koyma Beni senli olandan Beni seninle olandan Beni senden Ben seninle ve Ankara'nın büyüsüyle bir başka bakarken hayata hüsrana uğradım demeyim ne olur Beni Ankara gibi sev yeter Ayazında bile soluk alınır ya hani o cinsten işte Beni Ankara gibi bil yeter Kükürt kokan kışında bile havası başkadır denir ya o biçim işte Beni Ankara gibi gör yeter Sokaklarında puslu insan telaşı içinde bir başka canlıdır ya o şekil işte Beni Ankara ile düşün olur mu Beni benli Ankara gibi Beni bizimle olan ANKARA gibi Başka dileğim yok inan!!!
ANKARA İşte gidiyorum Ankara Seni karanlıklara terk edip Yıldızlarımı emanet edip sana Güneşi yanıma alıp gidiyorum Ankara
B ♥ AŞK ♥ ENT
4 aydır uzağım özledim walla ANKARA.ANKARALI olup şehir dışında olanları bekleriz