Merhaba Ekop10,

Kast ettiğiniz destek eğer,ben ürünlerimi nasıl yerleştirebilirim yada resimleri nasıl yüklemeliyim gibi admin panelin kullanımı ile alakalı şeyler ise bunlar destektir..Evet bu destekleri veriyorlar..Ama iş Teknik desteğe gelince iş değişiyor..Örneğin; sattığım bazı ürünler için .js destekleri gibi..(Bazı firmalar vermiyor değil..ama verdiklerinde de piyasanın 3-5 katı ücret alıyorlar..çünkü yazılım kiralık..kendilerinden başka hiç bir programcının müdahalesine izin vermiyorlar) Böyle olunca da müşteri yüksek ücretlerden bıkıyor.

Eğer bu doğru değilse,ben yanılıyorum. özür dilerim herkesten..Ve şunu da söylemeliyim ki; bizim kodlarımız tamamiyle açıktır.İsteyen istediği geliştirmeyi,istediği programcıya yaptırabilir.

Selamlar

ekop10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz tam olarak doğru değil. Bu daha çok mercedes alacak paranız yok 1 seneliğine kiralıyorsunuz isterseniz süreyi daha sonra uzatabiliyor ve hertürlü desteği alabiliyorsunuz gibi bir şey. Eğer eticaret gibi bir yazıılmı kaynak kodları ile alıyorsanız fiyatlar 100.000$ lardan başlar. Ama insanların parası olmadığı için bunları senelik olarak satınalıp çok daha ucuza kullanabiliyorlar.