Merhabalar,
Test amaçlı açmış olduğum bir adet sunucu mevcuttur. 16+2 yapmayı planladığım bir counter-strike 1.6 sunucusuna klan arıyoruz. Nasıl mı?
* Server adını klan'a özel yapacağız.
* 27016 portunda 10+2'lik bir maç serverı.
* Normal ve Maç serverında klan liderinin istediği kişiye Adminlik.
* Server hazır kuruludur yanlızca ufak tefek ayarlamalar gerekmekte. Normalde bir PRO/FUN serverda olması gereken herşey var. Fazlası yok tabii
S.S.S:
Panel veya ftp bize verilecek mi? - Hayır
Modül ekletme şansımız var mı? - Vaktim oldukça yardımcı olurum
Sunucularda altyapısal teknik bir değişiklik yapabilir miyiz? - Hayır
Kesinlikle klandan bir ücret talep etmiyorum. 1 Adet şanslı klan bu 2 minik ve şirin serverın sahibi olucak. Biraz açık sözlü olmak gerekirse fazla başım ağrısın istemiyorum. Ben gerekli adminlikleri vericem ve sunucu isimlerini klan istediği üzerine düzenleyeceğim. Sonrasında serverlar klanın hizmetindedir.
Burada ki amaç nedir? Kendime ait bir adet sunucu mevcut ve bu cs alışkanlığımı 8 yıldır bırakamıyorum. Arada girip oynamak için bir adet kurdum. Tabii haliyle tanıtımı sıkıntı. Bu sebeblede bir klana vereceğim ve bende arada girip oynamak için tanıdık bir ortam bulacağım. Tamamen şahsi bir zevk uğrunadır bu ilan (:
Sorularınızı başlık altında sorabilirsiniz.
Burada herhangi bir ticari amaç güdülmemektedir. Serverın ömrü ne kadar sürer bilemem. Kendi özel sitelerim vs gibi bir çok sistem mevcut sunucuda. Uzun ömürlü olacağını tahmin ediyorum. Bu anlaşmayıda tek taraflı fes etme hakkını kendime veriyorum ^^