yeni googleyi sanırım benim kadar çok az kişi seviyordur. Seocuları merak ediyorum sadece link ile iş yapan. Yeni site açıp cron ile spam basıp link alıp kazananlar yerine biraz daha emek özveri çıkıcak ön plana tabi bu durum devam ederse. Bazı arkadaşlar bing demiş emin olun bing gelirse herkes ağlar

gelen gideni aratırmış.
Yeni google hakkında biraz değinmişsin ama ben bunu çok olacak bir şey gibi görmüyorum. Şöyleki Özgün içerik önemli bir etken bunun nedeni özgün hiç bir kişi tarafında açılmamış olan başlık olduğundan ilk sen açıyorsun. yani başlık anlamında sen her zaman önde oluyorsun. Bu işin alt tarafı. Algoritma gereği spam içerik uygulayanlara karşı zaten önemli yaptırımlar söz konusu. Yani kabul edelimki google istediği algoritmayı yayınlasın buna engel olamaz. Engel olmaya kalkarsa güncel içeriklerin hepsi çöp içerik olur. çünkü benzer. onun dışında link sıralamanın % 60 70 'lik kısımını oluşturuyor. Ne yazıkki alınan bağlantılar sistenin poporitesini arttırıyor ve sitenin aramalarda önde olmasını sağlıyor. Ben farklı bir teoride bulunuyorum. Sen Özgün konu aç linkin az olsun. Ben senin içeriğini alim. 2 gün ardından benim sitem sıralamada önde çıkar bufarklı kelimelere göre değişiklik gösterebilir Tabikide. Zaten bunun önüne geçmek için sayfada durma süresi ölçülüyor. Eminimki algoritmasında bu vardır. Demek istediğim şuki içerik önemli. Bununla beraber sitenin iç optimasyonu ve linklemelerde önemli. Bunu iyi bir şey olduğu için söylemiyorum ama cronjob ile çektiğim filmlerim var. film izle kelimesinde 2.sayfada çok fazla teori var. herkezin tekniği var. Google için önemli olan hangi bilgiyi kullanıcıya nasıl sunduğundur. Sen bunu yapıyorsan Spam sıfatında olmayacağıdır. Tabikide karşık görüşler olabilir. herkeze saygı duyorum nacizane bilgilerim. iyi çalışmalar.