Merhaba,
https://www.r10.net/proje-gelistirme-...post1064951420 Şu konuda belirttiğim projem için backorder ile aldığım atlikarinca.com domaininin sahipleri bugun beni arayarak domaini geri istediklerini söylediler. Domain 99 kayıtlı ve domain düşmeden üstüme geçti. İsmin kendi markaları olduğunu ve tescilli olduğunu belirtip, alamazlar ise mahkemeye vericeklerini dile getirdiler. Ben de domaine yüklü bir miktar verip aldım. İyimser tavır sergilediler ve verdiğim parayı verirlerse geri verebileceğimi söyledim.Ama söylediğim miktar çok gelince mahkemeye verip alabileceklerini söylediler ? Bende elinizden geleni yapın diyerek rest çektim. Tel'de konuştuğum avukatın bu konularda pek bilgisi olmadığı aşikar

Bana şunu diyor : Domainin düşmeden sizin adınıza geçmesi sizin kötü niyetli biri olduğunuzu gösterir ve geri alabiliriz

Domaini çalmadım paramla aldım.Girip backorder nedir araştırın ve beni sonra rahatsız edin dedim. Bu durumda neler olabilir ?
Not : SADECE BİLGİSİ OLANLAR KONUYA YORUM YAZSIN. TAHMİN YADA GEYİK İÇİN POST ATANLAR RAPOR EDİLECEKTİR.
marka patente baktım domain için bir kayıt söz konusu değil merak etme alamazlar
ki zaten marka patent olsa domaini senden almaları için domain kayıt tarihinden önce panenti yapmaları gerekirdi.
patentleselerdi ve patent tarihi 1999-09-27 tarihinden önce olsaydı alma ihtimalleri vardı