Gelen kağıdı niçin kimseye göstermiyorsun dünden beri konuyu takip ediyorum. Hile yapmadığım halde şu konuyu o kadar takip ettim, ama siz şu değerli kağıdı göstermemekten yana pek bişey yapmadınız. Gösterin herkez size ne söyliyeceğini söyler ama ...
Bence ortada bir kağıt yok, arkadaşımız adwords kullanıcısıdır.Hile yapıp parasını alan adsensecilerin gözünü korkutmak için böyle bir konu açmış olmalı
1-Benim ülkeme 70 milyon $ vergi borcu olan firma bu ülkede dava açamaz.İlk önce borcunu ödesin,sonra burada lafı işler. Bazı arkadaşlarda "çifte vergilendirmeyi önleme yasaları" demiş

Madem öyle niye ingiltereye,fransaya vs... vergi ödüyor

2-Googlenin adwords firması var burda, adsense değil. Adwords için vergi ödüyor diye biliyorum.
3-Hile yapanlara zaten dava açmasına gerek yok çünkü her ayın 15 inde burda 50 tane konu açılıyor ve "ayın 30unda" yazısı panelde çıkmadığı sürece kimse parasını alamıyor bu yazıda 19-20-21-22 de çıkıyor zaten o zamana kadar hile yapmamışsan adam seni geçiriyor 19unda sonraya.
4-Şuana dek hileyle kazanan çoktur bizim ülkede, o yüzden böyle bişey olsaydı 2005 te 2006 da olur, Ben 2006dan beri adsense kullanıyorum bir sürü hile çeşidi gördüm.
5-Kimse fazla kafaya takmasın