DeLtaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle katılıyorum özellikle son 2 paragrafa.
yaptğınız sadece bu yanlıştır demek.
hiç elle tutulur bir tez öne sürmüyorsunuz. hiçbir destek olacak veri sunmadan sadece eleştirmek için yaptığınız bu yorumlar, Türk milletinin her konuda kendinde eleştiri yetkisi bulmasını ve hiçbir dayanak olmadan da sözlerinin kabul edilebileceğini bir kez daha gösteriyor. asıl bu tavırlarla siz milletin vebalini üstlenmektesiniz.

her seferinde birileri lafını alıyor gidiyor, kaldığı yerden başkası devam ediyor. biraz tutarlı olun ve sözlediğiniz havada kalmasın. somut verilerle destekleyin.

google, php asp kullananları yerin dibine geçirmiyor, ancak kullanmayanları sadece artı puan veriyor. herşeye ya siyah ya da beyaz gözüyle bakılmaz. bazı kriterlerin etkisi beyaza veya siyaha yakın gri de olabilir.

Alıntı
osmanbey
sadece uzantılarına bakarak seo'da birbirlerine zerre kadar üstünlüklerinin olmadığını Matt Cutts söylüyor :
bu sözüyle osmanbey kendi sözylediğini çürütüyor sen de onu destekliyorsun. bu nasıl bir mantık anlamadım.

Matt Cutts ne demiş, uzantılarla üstünlük kazanılmaz. ben ne diyorum html kulanarak üstünlük kazanmış olmazsınız.

bir de buna rağmen aşağıdaki sözü kullanabiliyor.

Alıntı
"hiç kullanmayın daha iyi" demenin bir dayanağı olacak.
Alıntı
osmanbey
sadece uzantılarına bakarak seo'da birbirlerine zerre kadar üstünlüklerinin olmadığını Matt Cutts söylüyor :
yukarıdaki iki sözü de arkadaş söylüyor. ya bu iki söz birbirinin taban tabana zıttı.

ya bunu matt cutts demiş. bu nasıl bir çelişki. seoyu bilmiyorsanız bırakın başkalarını da yanıltmayın. ondan sonra günah vebalden bahsederek başkalarını kandırmaya çalışıyorsunuz.