Anlıyorum seni o zaman sana şöyle önerilerde bulunayım az da olsa belki kafandaki soru işaretleri kalkar.
Portalda daha cok bana haber sitesi gibi görünüyor her neyse, İlk olarak Manşetin altındaki Üyeler kısmını kaldır Oraya Resim galerisini koy, daha hoş bi tasarım olsun örnegin o mavilik o kadar uzamasın sadece 'Resim galerisi' yazısı kadar yani etrafından biraz daha uzun olsun altına resimleri koy, sağ ve sol ok işaretlerini daha da güzelleştir yani photoshop'da var olan Shapes'lerden ziyade kendin cizmiş olacagın bir ok işareti olsun bu tasarımı kesinlikle özelleştirmeye gidicektir, aynısını 'Resim galerisi' için yapıcagın arka background resim icin de kullan yani illa kare yada oval olucak birşey olmasın sağ tarafı geniş yüksek, sol tarafa doğru incelil daralan birşey? anladın galiba
Ayrıyetten bi altına iniyoruz şimdi, Yukarıdaki menülerden 'OYUN' linkini ele alalım, şuanki resim galerisi yanına üste olan galeri gibi bir şey yapıyorsun tek fark şu olucak, 150x125 gibi bir boyuta bir resim sol tarafa, Onun hizasında sağ tarafa Oyun acıklaması, onun yanında sağ tarafa, o kategoride olan Diğer oyunları alta alta, yukarda olan deneme haberler gibi listeliyorsun, Umarım anlamışsındır, bunu bi altına aynısını yapıyorsun ve buda atıyorum 'SPOR' kategorisi olsun ve bi altına 728x90 bi reklam cak. Hemen altına üste yaptıklarımız iki tane olan 'oyun v spor' gibi 2 tane daha koy altına bi reklam daha cak be. Hani ben 2 tane koy diyorum, sen tasarımı daha da hoş kılmak yada daha da uzun yapmak istersen bunu 5,de yapabilirsin 10 da yapabilirsin.
Ondan sonra Sizin sectikleriniz kısmını 3 tane yap, sizin sectikleriniz, benim sectiklerim, bizim sectiklerimiz olsun, yani son eklenen son yorum vs, ondan sonra ki bu temada cok göze batıyor 1000px'lik bi monitörde senin kenarda kalıcak boşlukları tahmin edemiyorum Menü altından başlayıp, Sizin sectiklerinize kadar sol tarafa cek ve sağ tarafa birşeyler daha koy örnegin ne olabilir: Astroloji koy, altında burc resimleri olan, cok okunanlar diye birşey koy, ne biliyim mesela üyelerini koy sol tarafda kücük resmi olan, ve sağında üye oldugu tarih Üzerinde kullanıcının isminin bulundugu ve alt alta 5.6 tane üye koy, hadi oldu olucak Üyelerinde altına bi anket koy
Eğer footer içinde birşeyler istersen burdayım