Ah ah neler yazıcamda siyasi konulara giriyor. Ben aşırı Atatürkçü bir ailenin çocuğuyum benim ailem beni ilk okula gönderirken hocamı özellikle seçti. Benim hocam aşırı Atatürkçülüğünden zamanında yargılandı. Bize küçüklüğümüzden aşılandı. Çocukluğum Atatürk hayatını anlatan kitaplarla geçti 50' den fazla izlediğim Sarı Zeybek filmini izlediğimde hala gözlerim doluyor. 7 yaşında bir çocukken Atatürke yazdığım deneme ve şiirleri annem hala dosyasında saklıyor. Gece rüyamda Atatürkü görüp ağlayarak uyandığımı hala daha bilirim. Atatürkün hayatını ailemin hayatından iyi bilirim. Dayısının çalıştığı bir çiftlikte sığıntı olarak yaşayan bir çocuğun büyük hikayesini gurulanarak içim cız ederek defalarca okudum. Atatürkün nutkunu sayısız kez sürüldüğündeki duygularını sayısız kez okudum.

Bu tür konular bana ne kadar acı veriyor bilemezsiniz. Hiç bir konuda bu kadar uzun konuşmamışımdır. İlköğretimden sonra askeriye sınavlarında subaylık için yedeğe kalıp kazanamadığımda günlerce yatakta hasta olduğum günleride unutmam.

Biz vatan sevgisi ile büyüdük amacımız asla askerden kaçmak değil sadece Türkiye' de ayaklarının üstünde durmak bu kadar zorken kurulu düzeni bırakıp gitmek geldiğinden herşeye baştan başlamak zor geliyor zordan ziyade imkansız geliyor. İmkan verseler 15 değil 25 ayda yaparım.