Şimdi ne oldu varmı bi gelişme arkadaşlar. ?
Bırakın kültür adam olma muhabbetini, üniversite mezunuyum işsizim, ekmeğimi iyi kötü netten kazanmaya çalışıyorum. Şuan askere bile giremiyorum çünkü birikim yapmam lazım.
Şuna eminim sadece üniversiteye gidip onca parayı harcamasaydım şimdi o parayla işimi kurardım + birkaçyılım ziyan olmazdı. (3.6k öğrenim kredisini yatırmaya dün başladım, 4 yıl ayda en az 1000tlden öyle bir para harcadım ++ 4 yılım gitti. okudukta ne oldu ? yine işsiziz....)
ne olursa olsun
eşitlikten yanayım. ben okudum 5 ay yapıyım o okumadı 15 ay yapsın diyemem.
şunu unutmayın hayatta hep hiç ummadığınız insanlardan fayda görürsünüz. okumuştan yada okumamıştan değil... b.bakan o kadar karakterli biri olsa önce oğlunu asker eder. http://www.turkforum.net/1108597217-...-katil-mi.html şu konuyu kaç kişi biliyor ? tabi bilinmez ortalığı karıştıracak birşey değil bunun yerine ortaokul öğrencisi türbanla okula girer mi giremez mi? tartışmasını yapıyoruz bu kimi ilgilendirecek ki değil mi ?
hayatımda hiçbirzaman karaktersiz insanlardan medet ummadım UMMAMDA

Allah böyle dinsiz, imansızlara hiçbirşekilde muhtaç etmesin.
siteler indexlenmiyor bi bakıyım r10dan en son ne indexlenmiş dedim baktım askerlik konusu. ama dağılmıştı. (şimdi aşure oldu

)