Okumanın bir çok fırsatı var, çaresizlik vardır bilir misin sen çaresizliği, bir bölümde takılı kalırsın, o bölümdede kalır gidersin, seninkisi o durum, tartışma ortamımı istiyorsun, gel tartışalım sabaha kadar. Yoksa ne yapalım kardeşim, siz üstünüze alınmayı alışkanlık halinize getirmişseniz ben ne yapayım? Doğruları söyleyince, nedense suç oluyor. Okumanın bir sürü alternatifi var kardeşim benim, anlıyorsun. 4 yıllık sağlık mezunusun orasını anladık, bölüm eksikse biz ne yapalım. Konuda senin adın cahil olarak geçmiyor ayrıca, üniversite mezunu niye uzun süre yapsın ki, o kadar bilgiyi adamlar babasının hayrına kazanmıyor, bir de süre uzatılıpta o bilgiler kaybolursa o insanların birikimine ne olacak, bilgisine ne olacak? Askerliği çok kolay psikoloji ortamında sanıyorsun galiba. Boş boş konuşuyorsunuz, bile bile uzatmak için, senin bölümün yoksa ilacı ben değilim kardeşim devlet, demek ki sana 15 ay yapma kapasitesi verilmiş yaparsın, kusura bakma benden alacağın cevap bu. Okumuş, okumamış kavramlarını biraz araştır, yarıda bırakmak var ilgilenmemek var, her türlü bir çaresi çıkarı olan yolda var. Biraz mantıklı davranın, soracağınız sorunun cevabına kendiniz ulaşırsınız.
Kültür kavramınıda anlamadan saçma sapan konuşmayın, kuyruk acınız var gibi konuya mesaj atıyorsunuz.
Ben takılı felan kalmadım. Bölümümü seviyorum ki Türkiye'de benim bölümümü okumak isteyen milyonlarca insan var.
bir de süre uzatılıpta o bilgiler kaybolursa demişsin >

sadece gülerim buna. Üniversite mezununda hemen unutacak kafa varsa onun kafasından şüphe ederim. Süre uzatılınca unutuyormuş