bende buraya yazmiyacaktim ama.
Oncelikle benim gibilere kurban olun
Evet Trabzonsporluyum sampiyon oldugunu gormedigim halde takimima sonuna kadar bagliyimda. Trabzonspor transfer komitesi besiktasinkinden daha iyi yada baska her hangi bir takiminki ile kiyas etmedim ben. Onceki mesajlarimi okursaydiniz anlardiniz ki alinti yaptiginiz mesajda da acik bir sekilde belli.Adam gibi cok futboldcu cikardik Trabzonspor altyapisindan cikan bir cok hem eski zamanlarda hemde son zamanlarda oyuncularimiz vardir. Fatih Tekke misal Besiktasin son transferi. Madem kotu neden alindi (transfer komitesi). Necip sanki Avrupada yilin topcusu secildi. Mustafa Yumlu var bizdede besiktasa gol atti hani (: .
Biz liverpool'a elendik. Liverpool hakkinda bilgi vermeyeyim konu uzar. Kimseye ben laf etmedim ettigim laflar varsada Trabzonspor daha iyi demedim. Once okuyun sonra elestirin ozaman sizde.
ts ile kıyaslamana gerek yok önce senin elinde avucunda birşeyler olacak ki sonra başkasına laf ataacaksın anlatabildim!...ben sana eskiden bjk alt yapısından çıkan adamları sayayım mı ?
Herhangi bir zihniyet Quaresmanın alınmasında transfer komitesine laf atıyorsa ben onun futbol bilgisinden şüphe ederim 7 sene top oynadım ben neyin nasıl işlediğini senden daha iyi bilirim emin ol

fulbolun f sinden anlamayan kişilere laf yetiştirecek halim yok.Sen kalkıp tabataya verilen paraya laf atsan ne sesimi çıkartırım nede başka birşey ama çıkıpta quaresmayı buraya getiren adamlara başarısız dersen futbol bilginden şüphe ederim.