CaLienTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversiteli olan, niye 5-6 ay yapsın da, üniversite mezunu olmayan kişileri 12 aya düşürüp, onlardan düşürdüğümüz süreleri, onlara ekleyelim düşüncesi var bunlarda.

Şimdi illa ki konuşmak lazım, imam hatipte kendi adamları okuyor ya, 12 ay yaptıracaklar, başbak*nda aynı yerin mezunu. Üniversitelinin halini ben anlamam diyor, boş beyin dalgası.

Böyle saçma şey olmaz. 12 ay, 8 aymış. 8 ay üniversitelilere gelsin o askerlik, o zaman görür o bir daha oylarda kazanmayı.

Okumuşun ne hali var? Kültürlü.
Okumamışın ne hali var? Kültürlü insandan oldukça uzak + görüş ve anlayış farkı çok çok farklı. Buda insan ama, kültürel vaziyeti eksik insan.

Bu kadar basit.
üniversite okumuş kültürsüz ve idealleri olmayan bir çok insan tanıdım birde üniversite okumamış kültürlü ve ideallerini bu ülkede kültürlü görünenler hayal bile edemeyecek kadar geniş tutan insanlarda tanıdım.

askerlik kesinlikle düşmemeli 15 ay olması gerekenin yakınında bir tarih ama aşağısı çok şey kaybettirir bu ülkeye kayıp o üniversitelinin 4 senesinden daha değerli olacaktır kayıp 20sinde askere gidipte bu yaşta askerlik mi olur tam verilmi çağımda diyenlerin yapmak istediklerinden daha değerli olacaktır